Målare Ludvika

Vi målar & tapetserar i Dalarna

Ludvika | Hedemora | Smedjebacken | Fagersta

Proffsig målare i Hedemora, Smedjebacken, Ludvika & Fagersta

Vi tar oss an måleriuppdrag på ett flertal orter i Dalarna. Bland annat så kan du anlita oss i Ludvika, Hedemora, Fagersta och Smedjebacken för målning både invändigt och utvändigt.

Läs gärna mer på startsidan om de olika uppdrag vi utför. Vi kan även hjälpa dig att tapetsera.

Modernisera med ny färg

Att måla om väggarna ock kanske även taket är ett enkelt sätt att modernisera i ett hem, en butik eller på ett kontor. Många bostäder och lokaler är egentligen i relativt gott skick, men ytskikten kan ha en färg eller en mönstrad tapet som helt enkelt känns utdaterad.

Genom att byta färg eller helt enkelt fräscha upp med ett par nya färglager så kan utrymmena få en helt ny karaktär och ett utseende som bättre stämmer överens med din egen smak.

Vi hjälper dig gärna med råd om du känner dig osäker på vad som skulle kunna passa och kan gärna visa referenser från andra kunder i Ludvika, Smedjebacken, Hedemora och Fagersta som har anlitat oss tidigare.

Vi fixar snickerierna

Snickerierna får man heller inte glömma när man målar om ett rum. Det är detaljerna som gör skillnaden och därför är det noga att man även målar lister, golvsocklar, dörrfoder och andra snickerier i samband med en väggmålning om de skulle vara slitna.

Likaså kan en målning av takpanel eller golv göra stor skillnad för helhetsintrycket. Vi kan gärna visa exempel på tidigare jobb så att du ser vilket otroligt lyft ett rum kan få.

Kontakta oss idag för att få gratis offert på målning hos dig.

Allsidig målare i Fagersta, Ludvika, Hedemora & Smedjebacken